چگونه بازاریابی بین المللی را شروع کنم؟

بازاریابی در سطح بین المللی همچون بازاریابی داخلی دارای 3 مرحله می باشد که عبارت است از:

  1. بازارسنجی
  2. بازارسازی
  3. بازارداری

در مرحله اول برای شروع به صادرات، نیاز به مطالعه و تحلیل بازارهای هدف دارید. اگر هنوز بازار هدف خود را شناسایی نکرده‌اید، باید با تحقیق درباره سایر کشورها و بازارهای مختلف آنها، نوع محصول یا خدماتی که شما به آنها عرضه می‌کنید و شرایط بازاریابی و فروش در آن منطقه آشنا شوید.

در مرحله بعد باید با جستجو و ارتباط با مشتریان شروع به بازارسازی نمایید و در گام آخر باید ارتباط خود را با مشتریان پس از فروش و صادرات حفظ نمایید چرا که هزینه نگهداشتن یک مشتری از هزینه مشتری جدید بسیار کمتر است.

در پست های بعدی چگونگی ورود به این مراحل را توضیح خواهم داد.

موفق و پیروز باشید

وظایف مشاور صادرات

مشاور صادرات وظایف متنوعی را انجام می‌دهد که به کمک آن‌ها شرکت‌ها و کارخانه‌ها قادر خواهند بود کالا و خدمات خود را به کشورهای دیگر صادر کنند. در ادامه چند مورد از وظایف مشاور صادرات ذکر شده است:

  1. ارائه مشاوره به شرکت‌ها و کارخانه‌ها در مورد نحوه و شیوه‌های صادرات کالا و خدمات
  2. آموزش و راهنمایی درباره قوانین، مقررات، محدودیت‌ها و مجوزهای لازم برای صادرات
  3. ارزیابی پتانسیل بازار و تحلیل رقبا در بازارهای مورد نظر
  4. طراحی و تدوین برنامه‌های بازاریابی و فروش برای کالا و خدمات
  5. توسعه روابط تجاری با شرکت‌ها و کارخانه‌های خارجی، جستجوی مشتریان جدید و برقراری ارتباط با آن‌ها
  6. پیگیری مسائل گمرکی، حمل و نقل، بیمه و سایر موضوعات مرتبط با صادرات
  7. ارائه راهکارهایی برای بهبود فرآیند صادرات و کاهش هزینه‌های مربوط به آن

اگر به دنبال یک مشاور صادرات هستید، باید به دانش و تجربه او در زمینه صادرات، برنامه‌ریزی و استراتژی‌های مناسب برای بازار خارجی، قوانین و مقررات صادرات و همچنین شبکه ارتباطی و مشتریان او توجه کنید.

جهت اطلاع از رزومه من و همچنین مشتریانی که در این سالها به آنها خدمت ارائه کرده ام لطفا از لینک زیر بازدید بفرمایید:

www.AhmadianYazdi.ir

مقایسه مشاوران آکادمیک و با تجربه

«مقایسه مشاوران آکادمیک و با تجربه»

(انتخاب شما کدام مشاور است؟)

در این مقاله ابتدا سعی می کنم مزایا و معایب مشاوران باتجربه که تحصیلات آکادمیک ندارند و همچنین مشاورانی بدون تجربه که تحصیلات آکادمیک دارند را بیان و سپس جهت انتخاب بهترین مشاور راهکارهایی ارائه نمایم. همچنین در صورت انتخاب مشاوری که دارای تجربه و همچنین تحصیلات دانشگاهی باشد راهکارهایی جهت کاهش هزینه ارائه دهم. فهرست مطالب به صورت زیر می باشد:

فهرست مطالب

  1. مزایا و معایب مشاوران کسب و کار آکادمیک
  • مزایا
  • معایب
  1. مزایا و معایب مشاوران کسب و کار با تجربه بدون داشتن تحصیلات دانشگاهی
  • مزایا
  • معایب
  1. مزایا و معایب مشاوران کسب و کار با تجربه و دارای تحصیلات آکادمیک
  • مزایا
  • معایب

4. راهکارهایی برای کاهش هزینه‌های مشاوره

5. راهکارهایی برای انتخاب بهترین مشاور

امید است کارآفرینان با مطالعه این مقاله امکان انتخاب بهترین مشاور جهت افزایش بهره وری و اثربخشی در کسب و کار خود را داشته باشند.

جهت دانلود مقاله کلیک نمایید

سرفصل های منابع انسانی و یک تجربه

برخی موضوعاتی که سرفصل‌های منابع انسانی را شامل می‌شوند، عبارتند از:

  1. جذب و استخدام: رویکردهای جذب، روش‌های استخدام، ارزیابی ظرفیت، مصاحبه و انتخاب، مدیریت پرونده‌های کاری و پرسنلی.

  2. آموزش و توسعه: برنامه‌های آموزشی، دوره‌های آموزشی، ارزیابی عملکرد و توسعه کارکنان، طراحی و اجرای برنامه‌های آموزشی، روش‌های انتقال دانش.
  3. پردازش حقوق و مزایا: پردازش حقوق و مزایا، مدیریت کارکنان تمام وقت و پاره وقت، تعیین حقوق و مزایای کارکنان، بازنگری و تجدید نظر در سیستم پردازش حقوق و مزایا.
  4. مدیریت عملکرد: تعیین اهداف، ارزیابی عملکرد، بازخورد، تعیین سطح عملکرد، تعیین پاداش‌ها و تنبیهات، ارزیابی کارکنان.
  5. مدیریت رفتار سازمانی: فرهنگ سازمانی، تعهد سازمانی، مدیریت تغییرات، مدیریت تنش، مدیریت تعاملات با کارکنان.
  6. حفظ و گسترش منابع انسانی: مدیریت ارتباطات با کارکنان، توسعه سیاست‌های منابع انسانی، توسعه برنامه‌های پاداش و تنبیه، مدیریت روابط کارفرما و کارکنان، برنامه‌های بهبود کیفیت زندگی کاری.
  7. مدیریت امور اداری: مدیریت پرسنل، مدیریت امور اداری، مدیریت امور مالی، مدیریت موجودی، مدیریت فرآیندها و سیستم‌های کاری، مدیریت امور حقوقی.
  8. مدیریت ارتباطات: مدیریت ارتباطات با کارکنان، مدیریت ارتباط با مشتریان، مدیریت ارتباط با شرکای تجاری، مدیریت رسانه‌ها و تبلیغات، مدیریت ارتباطات بین‌المللی.
  9. ایمنی، بهداشت  و سلامت روان کارکنان

در برنامه ریزی منابع انسانی و استراتژی های سازمان باید موارد فوق را در نظر گرفت تا بتوان بهره وری و اثربخشی سازمان را بالا برد.

تجربه: در سال 1390 جهت جذب و استخدام نیروی متخصص و همچنین نگهداشت نیرو در هلدینگ گلدن نیاز به تدوین و هماهنگی برنامه ریزی منابع انسانی با برنامه استراتژیک هلدینگ را داشتیم. از این رو اقدام به بررسی شرکت های بین المللی موفق، همراه با تشکیل یک تیم متخصص شدیم. با مدیریت پروژه که شخصا عهده دار بودم تشکیل یک تیم متخصص با تمامی زمینه های مرتبط، توانستیم تعداد زیادی از شرکتهای بزرگ را در دنیا بررسی نماییم و روش برنامه ریزی منابع انسانی آنها را تجزیه و تحلیل نماییم.

نمایش بیشتر

 

سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات

تجربه: طبق قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، هر شخص ایرانی حق دسترسی به اطلاعات موسسات عمومی و خصوصی را دارد. این تجربه را من در درخواست اطلاعات از یک سازمان داشتم و قبل از زمان 10 روز کاری نتیجه را کامل همراه با مدرک رسمی دریافت کردم. از اینرو در سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات به راحتی اطلاعات مورد نظر را از سازمان مربوطه درخواست و دریافت نمود. جهت ورود می توانید از لینک زیر استفاده نمایید:

ورود به سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات